new banner

 

Our Federation is the only one in Belgium with permission and approval of GM J. Wang Kiu to Teach his wing chun in Belgium. If you are not listed in our familytree then you don't have permission to teach in name of our beloved Grandmaster in Belgium.

Onze Federatie is de enige in Belgie die gewettigt en toestemming heeft van GM J. Wang Kiu om zijn Wing Chun te promoten en les te geven in Belgie. Als je niet in onze stamboom staat dan heb geen recht en geen toestemming om zijn naam te gebruiken of in zijn naam les te geven in Belgie.

 

home

wing chun

gwan tao-silat

nunchaku do

family tree

curriculum

shop

grading system

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom,

op de site van de Ryckewaert Wing Chun Pai. Treed binnen in de wereld van Wing Chun en Gwan Tao-Silat. Sifu's Johnny Ryckewaert Sr. en Jr. staan garant voor een uiterst vakkundige begeleiding en opleiding in beide kunsten, Wing Chun en Gwan Tao-Silat, beide zijn op korte tijd te leren en zijn geschikt voor jonge en minder jonge beoefenaars. Men kan beide aanleren of één van de twee afzonderlijk.

Sifu Johnny Ryckewaert Sr. heeft meer dan 44 jaar ervaring in het Wang Kiu Wing Chun systeem.

Alle lessen worden gegeven met eerbied voor de oude Chinese tradities maar er wordt ook de nadruk gelegd op het snel aanleren van effectieve zelfverdedigingstechnieken.

Welcome,

at the site of the Ryckewaert Wing Chun Pai. Enter the world of Wing Chun and Gwan Tao-Silat. Sifu's Johnny Ryckewaert Sr. and Jr. guarantee a professional education in both arts, Wing Chun and Gwan Tao-Silat, it is possible to learn both in a short period of time and both are suited for the young and the lesser young. It is possible to learn both together or separately.

Sifu Johnny Ryckewaert Sr. has over 44 years of experience in the Wang Kiu Wing Chun system.

All lessons are teached honouring the old Chinese traditions but also learning effective selfdefense techniques is implemented.

 

 

 

Our school

School_WingChun

 

Erkende Wang Kiu scholen te Belgie:

Hoofdzetel te Antwerpen: Voor priveles en workshop

Intrested? Call or email !

Tel: 0479/72.74.64
info@wumei-yongchun.com

 

In de buurt van Leuven:

Sifu Jurgen Vanden Nieuwenhuysen

Adres: ...nieuwe school binnenkort..

Tel: 0495/29.96.56

E-mail: jurgen_vdn@hotmail.com

 

Brugge:

Sifu Wesley Norree

tel: + 32 499 37 24 02

Herkende Wang Kiu Scholen van onze federatie in het buiteland.

Frankrijk Parijs:

Sifu Jean-Luc Poulain

Tel: +33 6 70 55 86 81